-Campanie de strângere fonduri pentru Cantina sociala si Centru educational pentru copii din Catanele-

”Ajutati pentru un viitor mai bun, copiilor din Catanele!”

-Campanie de strângere fonduri pentru Cantina sociala si Centru educational pentru copiii sarmani si flamanzi din Catanele-

Asociatia Filantropica-Sociala Sfantul Apostol Stefan, cu sediul in Comuna Cateasca, Sat Catanele, Judetul Arges, sub conducerea parintelui Paul-Adrian Stanescu, presedintele acestei asociatii, a demarat campania de stragere de fonduri pentru proiectele ”CANTINA SOCIALA” si ”CENTRUL EDUCATIONAL” pentru 80 de copii saraci.
La 2 ani de activitate, Asociatia Filantropica-Sociala Sfantul Apostol Stefan si-a propus realizarea acestor proiecte cu care sa vina in sprijinul copiilor sarmani.
La fel cum acum 2 ani cand ne-am început activitatea, am avut incredere ca vom reusi a intindem o mana de ajutor semenilor nostri aflati în situatii limita, si acum avem incredere ca vom reusi realizarea acestui proiect.
Asteptam sugestiile voastre pe adresa noastra de
e-mail: asociatia_sfantulstefan@yahoo.com
Ne-am propus sa amenajem o veche cladire, care este o fosta scoala desfiintata, cu scopul de a putea sa desfasuram activitati, prin care sa oferim mancare gatita în bucataria proprie, copilasilor a caror familii nu-si permit nici macar asta si care se doreste a fi un sprijin pentru cei ce nu au posibilitatea de a beneficia in mod normal de hrana zilnica in familiile lor.
Vrem ca aceasta cantina sociala sa reprezentinte un important punct de reper in existenta copiilor de zi cu zi.
De asemenea dorim sa amenajem si un spatiu de studiu, unde sa oferim pe langa masa calda si accesul la invatarea cat mai multor lucruri utile, printr-un program educational variat intr-o atmosfera calda, relaxanta, in care fiecare copil sa se simte protejat si apreciat.
In programul lor, ora mesei vrem sa reprezinte un moment aparte, sa cooexistam ca o mare familie, unde relaxarea binevenita de dupa lectii si activitati diverse, savoarea hranei, veselia de a fi cu prietenii la un loc, sa contribuie la imbunatatirea vietii lor.
Avem in vedere mai multe activitati educative, sub indrumarea cadrelor didactice din zona care s-au alaturat asociatiei noastre, oferindu-se voluntari in acest proiect, dedicat copiilor ce provin din familii foarte sarace sau monoparentale, cu probleme de ordin social, economic, cultural.
Cadrele didactice voluntare, vor tine cursuri de matematica, literatura si gramatica limbii romane; cursuri de limba engleză; activitati artistice; activitati recreative-jocuri, sport, pictura, muzica.
Se are in vedere amenajarea unui loc de joaca in aer liber; amenajarea unui teren de fotbal si a unui teren de tenis.
Presedintele asociatiei, parintele Paul-Adrian Stanescu, va tine lectii pe teme religioase si nu numai. Se va implica direct in programul educational al Centrului pe care si l-a propus.
Totodata, acest loc dorim sa fie locul de desfasurare a unor evenimente semnificative, atat legate de programul educational (concursuri, spectacole), cat si de sarbatori nationale si religioase.
In consecinta, dorim sa amenajam un spatiu luminos si curat, incalzit de chipurile si veselia copiilor, un loc care sa-i primeasca cu familiaritatea unui camin adevarat.
Facem un apel tuturor celor care doresc sa ni se alature, sa ne sustina si sa ne acorde sprijinul lor, aceasta fiind calea spre schimbarea calitatii vietii acestor copii.
Fiecare dintre voi doriti cu siguranta, din tot sufletul, sa ajutati pe cei mai sarmani decat voi.
Puteti sa o faceti acum. Avem nevoie de sprijinul vostru.
Sprijiniti aceasta actiune umanitara, al carei scop declarat este strangerea de fonduri pentru copiii din Catanele, pentru a amenaja un centru, al unei mari familii!
Fiti alaturi de noi!
Orice mic gest, oricat de mica ar fi suma cu care fiecare ar putea sa participe, este foarte importanta.
Toti împreuna vom reusi să facem lucruri mari: „O masa pentru cei flamanzi!“ si ,, Dreptul la cultura si educatie, al celor fara posibilitati”.

”Ajutati copiii sarmani si flamanzi, din Catanele!”

Titular cont: Asociatia Filantropica-Sociala Sfantul Apostol Stefan,

Sediul in Comuna Cateasca, Sat Catanele, Judetul Arges.

Presedintele asociatiei: Preot Paul-Adrian Stanescu

Telefon: 0727837426, 0724257452, 0748033836

Cont bancar la BRD: In Lei: RO44BRDE030SV82502330300

In Valuta: RO95BRDE030SV90211840300