Masa Bucuriei de Pasti si de Craciun

Programul :

”Masa Bucuriei de Pasti si de Craciun”

In cadrul asociatiei noastre am demarat un program pentru a veni in sprijinul batranilor care nu au un trai decent, din parohie si din afara parohiei noastrePentru ei cu ajutorul voluntarilor si din surse financiare proprii asociatiei, am organizat oferirea de hrana calda , de produse alimentare traditionale acestor momente din an si de produse alimentare de baza, de medicamente si imbracaminte necesare.De sarbatorile de Pasti si de Craciun, le aducem o bucurie oferindu-le cadouri si toata atentia noastra,pentru a nu duce lipsa de afectiune in momente atat de importante pentru orice fiinta umana.Avem in atentia noastra 30 de batrani care au nevoie de suport material, dar si de supot spiritual,toti fiind singuri si bolnavi.Periodic li se fac vizite la domiciliu,discutand cu ei incurajandu-i, facandu-i sa inteleaga ca nu sunt singuri,ca exista si oameni carora le pasa si nu le este indiferenta starea lor.

Membru al asociatiei, Elena Rizoiu