Trimiteti-l pe Mos Craciun si la copilasii sarmani!

”Si copiii sarmani vor sa-si pregateasca ghetutele pentru Mos Nicolae si bradutul, pentru Mos Craciun!

Trimiteti-l pe Mos Craciun si la copilasii sarmani!

La copilasii care locuiesc in umile baraci din lemn, in colonia Udeni, de langa barajul Golesti-Arges, Mos Craciun nu a venit niciodata.
Ei cred ca vina este a lor, pentru ca nu au avut beculete aprinse la geam, iar Mosul noaptea, din saniuta lui, nu a vazut casutele lor. Nu au avut niciodata nici bradut impodobit, nici globulete, nici beteala.

Haideti sa il ajutam pe Mos Craciun sa ajunga si la copilasii sarmani. Nici nu va puteti imagina bucuria lor, atunci cand vor deschide pentru prima data, pachetelul de la Mos.
Parintele Paul Stanescu, presedintele Asociatiei Sfantul Stefan, organizeaza pe 23 decembrie, la Caminul Cultural Catanele, o serbare la care vor participa si copii din colonia Udeni. Acolo va veni Mos Craciun cu daruri pentru copii.
Pentru ca spiridusii Mosului nu mai au mult timp pentru fabricarea jucariilor, puteti trimite voi pentru 27 de baieti si 36 de fetite jucari, hainute si dulciuri, pe adresa Comuna Cateasca, Sat Catanele, Judetul Arges. Sau puteti dona orice suma doriti in contul asociatiei pe care il gasiti pe site-ul asociatiei: www.asociatia-sfantul-stefan.ro la rubrica Donatii.
Pentru detalii puteti suna pe parintele Paul Stanescu la tel 0748033836 sau 0727837426
E-mail: asociatia_sfantulstefan@yahoo.com
Puteti vedea mai multe imagini cu copilasii din Udeni vizitand blogul asociatiei: http://asociatiasfantulstefan.wordpress.com/
Multumim tuturor celor ce vor aduce bucurii unor copii care nu au primit niciodata nimic de Mos Craciun.
Aici ii puteti vedea pe micutii care locuiesc in baracile coloniei Udeni, langa barajul Golesti Arges. La acesti copilasi nu a venit niciodata Mosul. http://observator.a1.ro/social/LASATI-MA-SA-INVAT-Copii-baracilor_46352.html

Povestea trista a unor copii visatori.

Alexandru, Andreea, Adrian si Antonio, cei patru frati nu mai cred ca va veni la ei nici Mos Nicolae, nici Mos Craciun. Ei au cerut anul trecut de la ei doar cateva dulciuri, dar nu au primit nimic. Vina cred ca este doar a lor, pentru ca nu au avut ghetute noi, ci niste ghete uzate prin care le intra apa la picioruse; nu au avut bradut, nici globulete, ci doar o crenguta fara beteala, nici prajituri si nici laptele cald. Nici beculete lucitoare n-au avut, asa cum au toti copilasii din sat. Chiar daca mama lor le-ar fi cumparat nu aveau curent pentru ca nu si-au permis parintii de mult sa plateasca curentul electric. Ei invata la lumina lumanarilor daruite de parintele care vine de multe ori pe la ei sa le aduca cate ceva de mancare. Si cum poate veni la ei. Mosul, daca nu vede beculetele lucind? Anul trecut Mosul nu a vazut nici lumina de la lumanare. Oare anul acesta va veni? Le va scrie fiecare cate o scrisoare si lui Mos Nicolae si lui Mos Craciun.
Ei viseaza inca de pe acum la ghetutele pline de dulciuri, la sacul plin de jucarii, caci stiu de la ceilalti copii cat de buni sunt mosii si cat de mult ii iubesc ei pe copii.

Ajutati-i pe acesti micuti sa trimita scrisorile catre mosi, ca astfel sa fie si ei trecuti pe listele lor, iar visele sa li se implineasca!
Ajutat-i sa creada in Mos Nicolae si in Mos Craciun!